DayZ mod 1.7.5.1 + Publics closing

Nederlands:
Afgelopen nacht en vanochtend heb ik veel tijd gestoken in het updaten naar 1.7.5.1
Na flink wat truukjes, reinstalls en datamigraties heb ik het grootste deel van onze server over weten te zetten. Het enige dat echt niet mee kon verhuizen was de vehicle tabel, deze was door onze wijzigingen destijds zodanig anders dat het niet mogelijk was deze mee te verhuizen.

Na de update waren er nogal wat bugs (zoals tenten die na vernietiging weer terug bleven komen met de gear erin, en vehicles die niets saveden)
Sinds vanochtend 11:00 zijn deze bugs nu opgelost en vind ik het speelbaar genoeg om te zeggen dat het onderhoud voltooid is.

Dan nog even een huishoudelijke mededeling. ik ga stoppen met en groot deel van de public servers. Het is leuk dat we nu 6 server hebben draaien, maar ik heb niet voldoende vrije tijd om deze allemaal te beheren.In iedergeval verdwijnen vandaag nog de servers: DayZ Utes, DayZ Namalsk, en DayZ Taviana, DayZ Celle blijft wel up, maar zal binnenkort geupgrade worden naar de laatste versie.
Wat dan overblijft zijn dus de priveserver (chernarus), De Wasteland Utes public en Celle 🙂

English:
We will be discontinueing the following servers today, since we do not have the free time nor available admins, to garantee a quality gameplay inside these servers.
– DayZ Taviana
– DayZ Utes
– DayZ Namalsk

We hope you’ve enjoyed these servers as the where here, but for us its time to move on!

Geplaatst in Uncategorized
Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.