Event: GoT2haveagirl

Het is alweer even geleden dat we een event hebben georganiseerd, we zijn momenteel bezig met een event welke we vaker willen gaan organiseren. Dit heeft even tijd nodig om goed uit te testen, maar we hebben alvast wat info voor jullie.

(Naar idee van Zeitgeist,Friez en JoSchaap)

Het is een jaar geleden toen de Zeds het land van Chernarus over namen. Er zijn overlevenden, niet veel maar diegene die de chaos hebben overleefd hebben zich weten aan te passen. In de steden en dorpen lopen nog altijd veel Zeds en de meeste survivors hebben onderdak gevonden in tentenkampen diep in de bossen van Chernarus. Deze groepen survivors bestaan voornamelijk uit mannen, goed bewapend en ze slijten hun dagen met het zoeken naar voedsel, munitie en wapens. Niet alleen de dreiging van Zeds maar ook andere groeperingen zorgen voor dagelijkse spanningen. Maar het grootste probleem is de afwezigheid van vrouwen, waarvan maar weinig de Apocalyps hebben weten te overleven.

Vrouwen zijn erg belangrijk voor het koken, wassen, moraal en de voortplanting van de survivors, dit word nog wel eens onderschat. 1 vrouw heeft zich een jaar lang in een kelder weten schuil te houden. De voorraden in de kelder zijn op en een noodoproep klinkt, een groep survivors hoort deze en zet een reddingsoperatie op touw. Echter de noodoproep is niet alleen door de groep survivors gehoord, ook bandits zijn onderweg!

Lukt het de survivors als eerste de vrouw te redden en te begeleiding naar hun kamp? Of zijn de bandits hun voor en moet de achtervolging in worden gezet? En als het kamp wordt bereikt, is deze veilig genoeg?

Dit event is nog in testfase en wordt de komende week voor het eerst gehouden (getest). Tipje van de sluier:

– Team survivors zal uit 5/6 personen bestaan
– Team survivors krijgt een (kleine) voorsprong op de bandits
– Er zullen 4 of 5 teams met bandits zijn, zij zullen uit 2 of 3 personen per team bestaan.
– Banditsteams starten op verschillende locaties maar mogen samenwerken.
– De vrouw zal zich ergens schuil houden, zij moet eerst gevonden worden.
– Wanneer de vrouw gevonden is moet deze naar een veilige locatie (tentenkamp) gebracht worden.
– De vrouw zal om de 10 min willen koken/rusten bij een kampvuurtje. GPS locatie zal dan bekend worden gemaakt aan de overige spelers.
– Is het (tenten)kamp bereikt moet de vrouw daar voor een bepaalde tijd beschermt worden.

Geplaatst in Uncategorized
3 reacties op “Event: GoT2haveagirl
 1. Wavatar falkniven zegt:

  Helemaal te gek!!!

  Ik wil graag mee doen, om het even in welk team…..
  En die vrouw, wie mag die spelen?
  En kan ze ook proberen te ontsnappen?

 2. Wavatar falkniven zegt:

  Maar….kunnen we ook een Got2findtheMol….bedenken?

 3. Wavatar Adanteh zegt:

  Iets van een mollen ding lijkt me inderdaad erg leuk. Vooral omdat dit op Teamspeak ook wel regelmatig voorkomt zonder dat mensen het beseffen (Geen verder commentaar). Zou alleen zo niet echt een idee hebben hoe je dat het beste kunt doen. Of je dan gewoon in de richting moet gaan dat er een serie objectivfes is en één persoon die informatie eventueel zou kunnen doorspelen naar anderen of iets compleet anders.

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.