Event: GoT2ownCherno 17-11-2012 20.00 uur nog 4 plekken vrij!

Vanavond om 20.00 houden we een test-event: Squad vs Squad. Het principe is simpel: 1 squad verdedigd Cherno en 1 squad valt de stad aan. Er zijn nog 4 plaatsen vrij, wil je meedoen neem dan even contact op met [email protected] Klik verder om meer informatie mbt dit event te lezen.

Informatie betreft GoT2ownatown:

In overleg met JoSchaap is zaterdagavond een 2e Chernarus server van GoT2Dayz beschikbaar gesteld voor een squad vs squad event. JoSchaap past zaterdag deze server geheel aan voor dit event!

De maximaal aantal deelnemers aan dit event is ingesteld op 16 personen (8 per squad).
Tevens zullen er 1 of 2 “oorlogsverslaggevers” rondlopen.

Server: GoT Testserver Chernarus got2dayz.nl
Address: 37.34.60.210 Port: 2312
Aanvulling op de server: Deze instance is shared en de gear welke je op de GoT2Dayz (poort 2302) bij je draagt, draag je ook op de 2e (poort 2312) server.

Wachtwoord: Enkel beschikbaar voor de squads (Deze heb ik nog niet verzonden naar Dutch)
Datum: Zaterdag 17-11-2012
Tijd: 20.00 uur (graag 19.00 a 19.30 verzamelen)
Squads: Squad 1: max 8 personen
Squad 2: max 8 personen

Startlocatie: Squad 1 in Cherno, Squad 2 onbekend (omgeving Cherno lijkt me handig)

Coördinaten waarbinnen het event plaats vind (kaart maak ik later nog even)
060 – 133
060 – 120

075 -120
075 -133

Regels:

Squad 1 verdedigd Cherno Squad 2 valt Cherno aan. De winnaar van GoT2ownCherno is de squad welke de andere squad in zijn geheel verslaat.

Wapens: Allen zijn toegestaan
Voertuigen: Geen zijn toegestaan (Zijn niet aanwezig)
Safezone: buiten de coordinaten 060 -133 / 060 – 120 en 075 – 120 / 075 – 133
Death bodies: Looten/hiden van het lichaam is niet toegestaan. Na afloop van squad vs squad worden diegene die zijn doodgeschoten in staat gesteld om hun eigen bodies te looten. Het gaat om de eer en niet om de loot.
Gekilled: Je mag alvast respawnen maar niet meer deelnemen aan het event. Je dient buiten Cherno te blijven tot het einde van het event. Daarna is het mogelijk om je body te looten.
Einde event: Wanneer een complete squad is verslagen.
Communicatie: Teamspeak, Squad 1 gebruikt de GoTlike server en Squad 2 van DutchTroubl3. Eventueel kan Squad 1 ook gebruik maken van de server van Dutch onder een ander kanaal (dit nog even in overleg) anders zal Dennis contact opnemen met de admin(s) van de GoTlike om een private kanaal voor dit event te reserveren.

Aanvullende regels:

Als er ontdekt wordt dat spelers de test instance misbruiken voor tactische doeleinden (Ghosting bijvoorbeeld) worden deze zonder pardon gepermbanned op alle servers!

Het is deelnemers niet toegestaan de andere instance (Chernarus op poort 2302) te gebruiken tussen 15 min voor, en 15 min na het evenement!

Zien we je tussen deze tijden wel op de andere server als deelnemer krijg je een dagban en mis je het hele evenement! Dit ter voorkoming van ghosting of ander tactisch misbruik

Ben je gekilled en spawn je terug ingame is het niet toegestaan om je weer in Cherno te begeven. Spawn je bijvoorbeeld in de docks van Cherno, beweeg je zsm uit het “oorlogsgebied”. Indien je dit niet doet, zul je worden ge-dag-banned!

Aanvullende informatie:

De (poort 2312) server betreft een shared-hyve wat inhoudt dat de gear welke je in de private GoT2Dayz Chernarus server bij je draagt ook de gear is welke je op de 2312 server draagt.
De testserver wordt pas vlak voor het event open gesteld voor beide squads, graag een half uur voor aanvang van dit event je in of bij Cherno (op de 2302 server) begeven. De plaats waar je op de private hyve uitlogt is ook de plaats waar je op de 2312 server inlogt!

Het is mogelijk dat er 2 ongewapende oorlogsverslaggevers gaan rondlopen op het event te filmen, hier komt later meer informatie over.

Even een disclaimer:
(let op! shared hive met onze Chernarus server. dus hier dood = ook op de andere server dood!)

Geplaatst in Uncategorized
2 reacties op “Event: GoT2ownCherno 17-11-2012 20.00 uur nog 4 plekken vrij!
 1. Wavatar Michel zegt:

  Zeitgeist, Herman, Stalker en MichelNL willen wel (mocht zeitgeist het niet goed doorgegeven hebben ;))

 2. Wavatar Michel zegt:

  De eer waait door m’n haren! Ben blij dat ik Levi en DK Friez dood mocht schieten, maakt altijd m’n hele week goed!

  Genoeg verbeterpunten voor de volgende keer, maar voor een eerste keer was het prima. Jammer dat Stalker net voor het event in de debug was gekomen.

  Ben benieuwd naar de filmpjes en of er íets op staat.. (:

  Fijne weekend allen en bedankt!

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.