Event verslag: Got2Run

Als eerste willen wij alle 30 hunters bedanken voor hun deelname afgelopen zondag. Dit was de allereerste keer dat de server helemaal vol zat en er ontstond zelfs een wachtrij voor diegene die wouden joinen.

Voorbereiding

De run zelf kende wat voorbereiding: een motor zoeken (met dank aan Levi) en vervolgens de beloningen. Levi en ik zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verzamelen van gear om weg te geven. Alles verliep volgens plan totdat ene Zeitgeist vorige week roet in het eten gooide :S

Hij vond het kamp van mij en Levi welke de goodies voor dit event in stock hadden. Na een bliksemsnelle verhuizing konden we de sniperrifles en ammo veilig stellen en verstoppen op een nieuwe locatie. Echter waren wij vergeten om de motor ook bij het kamp weg te halen, en 3 dagen voor het event kwamen ik zonder vervoer te staan. Na 2 dagen zoeken vonden we uiteindelijk weer een motor maar het heeft ons even wat zweet gekost :p

In de aanloop naar het event kwam Lochpatje met de mededeling: ik doe ook mee! Hij regelde zelf een motor dus we kregen niet 1 maar 2 runners voor het event!

De zondags begon voor Lochpatje en mij met onze standaard gear te droppen en de gear te verzamelen voor de run. Ondertussen hadden we al meegekregen dat er diverse hunters zich aan het voorbereiden waren voor de ambush, altijd leuk om te zien dat zoiets gaat leven.

Lochpatje de M107 + 3 rounds gebracht in Cherno + een blikje (collectors item) Mountain Dew als leuk extraatje en samen met Levi richting de motor. Deze stond diep in de bossen van Black Mountain verstopt en…hij stond er nog.

De routes welke Lochpatje en ikzelf zouden rijden heb ik tot het laatste moment stil gehouden en Lochpatje kreeg een aantal uren voor zijn run een kaartoverzicht + de te rijden route aangeleverd. Nu alles klaar was, kon de run beginnen!

De run.

De te rijden route door Lochpatje: Startpunt: Chernogorsk, Nadezhdino, Rogovo, Putoshka, Vybor, Lopatino en als eindpunt North West Airfield.

De te rijden route door Friez: Berezino, Dubrovka, Gorka, Novy Sobor, Stary Sobor, Kabanino en als eindpunt Nort West Airfield.

De high-kwaliteit routekaart van Lochpatje :p

Vlak voor vertrek kwam Rien met de melding: ik wil het wel komen filmen! En met nog 5 min te gaan heb ik Rien nog maar even opgehaald…dus we hadden niet 2 maar 3 runners, maar we konden nooit meer op tijd een motor regelen dus sprong Rien bij Friez achterop.

De run begon voor ons lekker door een verkeerde afslag te nemen, we kwamen op een weg uit welke dood liep! Een waypoint zetten en via de bossen als een idioot richting Dubrovka en toen de juiste route weer genomen. Downhill vanaf Gorka met 115 km/uur richting Novy Sobor knalden we in Novy op een hek. Wiel geel, fixen of doorrijden? RIJDEN! In Stary aangekomen: ZOMBIES!!! En de kogels vlogen ons om de oren :p de slinger-run resulteerde in een aanvaring met de supermarkt. Wiel oranje, maar we konden nog rijden xD, nog geen 10 meter verder weer schoten en Rien was de eerste die down ging. “Aaah been gebroken…en nu ben ik dood” de motor reed nog maar een kogel schoot de band kapot en met een gang van 9 km/uur slingerde ik door Stary heen.

Even schoot bij de gedachten binnen om de motor te fixen maar de kogels bleven mij om de oren vliegen…ik probeerde nog weg te komen maar helaas, YOU ARE DEATH!

Op het moment dat Rien en ik de run in Stary zagen eindigen melde Lochpatje: ik rijd een eren-rondje op North West Airfield!! Hij had het dus gehaald! Geheel tegen de verwachting in maar toch een bijzondere prestatie! En zoals beloofd: je krijgt van de week je NVG!

Team Badjas/Zandpad bleken uiteindelijk de winnaars en schoten Friez en Rien dood en mogen zich de winnaars noemen van deze allereerste run! En eigenlijk mogen we Lochpatje als grootste winnaar aanwijzen want na zijn heldenrun naar NWA reed hij dezelfde route omgekeerd nog eens terug naar Cherno, en overleefde deze. In Cherno deelde hij de sniperrifle aan de eerste uit welke hem kon vinden, lovenswaardige actie Pat!

Als bedankrondje wil ik in het speciaal Levi bedanken voor alle lootrondjes die we afgelopen weken hebben gemaakt. De wapens + ammo en de motor zijn mede door hem mogelijk gemaakt. JoSchaap welke op een gegeven moment de websites plat heeft gegooid om de server zoveel mogelijk capaciteit te kunnen geven. Bedankt voor alle technische ondersteuning! Zandpad bedankt voor het aankondigen en begeleiden van dit event (en de kogels :p) en uiteraard Lochpatje als 2e runner! En niet te vergeten: iedereen die op dit event af kwam. Ik ben reuze benieuwd wie zich waar schuil hield 😉

Aankomend weekend gaan we een squad vs squad event houden. We zijn nog even aan het brainstormen hoe we de overige spelers kunnen betrekken bij dit event.

Geplaatst in Uncategorized
5 reacties op “Event verslag: Got2Run
 1. Wavatar JoSchaap zegt:

  mooi geregeld allemaal! was een leuk evenement!

 2. Wavatar zeitgeist zegt:

  Betreft 2de evenement.
  Count me in ( + aanhangsel 😀 )

 3. Wavatar lochpatje zegt:

  Mooi om te lezen! 😀

  Onze ploeg wou geloof ik ook mee doen dus mss squad vs squad vs squad? 😛

 4. Wavatar Supreme zegt:

  Mijn complimenten voor dit mooie stukje text!

 5. Wavatar Supreme zegt:

  Zeitgeist en ik zaten vlakbij Vybor en hebben vreemd genoeg niks gezien of gehoord. Idee was om eerst nog bij Lopatino te zitten, maar we zagen meer kans bij Vybor helaas.

  Echter erg veel last van desync. Zo reed er voor de event een bus voorbij die ik wel zag en Zeitgeist niet (we keken dezelfde kant op, ik hoorde hem ook hij niet). Mogelijk dat we hierdoor de motor gemist hebben.

  Hopelijk is het mogelijk om de server met een lagere ping te laten draaien de volgende keer (evt. max 25 spelers oid?).

  Groeten!

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.