[Offtopic] Airsoft GoT – update

Beste Luitjes,

Ik en mijn neef Rayan willen binnenkort met een flinke groep gaan Airsoften bij mxp.nu. Dit speelt zich af in een locatie in belgie (zie website voor informatie). De kosten bedragen 35 euro p/p incl lunch, gear en overal. Een extra potje met ammo (balletjes) kost 5 euro per 500 stuks. Zijn er mensen die hier interesse in hebben om mee te gaan? Voor mensen die het nog nooit gedaan hebben, het is echt iets wat je eens een keer moet doen. Laat het maar weten via de reacties, als er genoeg animo voor is zal ik een datum prikken om af te spreken (Op een zondag).

Update: Mogelijke datum dat er gespeeld gaat worden is op: 28-10-2012

 

Met vriendelijke groet
Cyw00d / Kevin

Geplaatst in Uncategorized
16 reacties op “[Offtopic] Airsoft GoT – update
 1. Wavatar Rienspy zegt:

  Als het in de buurt van West-Vlaanderen is zou ik misschien wel meedoen, maar ik ben het totaal niet zeker of ik kom of niet 🙂

 2. Wavatar Rienspy zegt:

  En ben je zeker dat het €35/pp is? Op de site staat nl. €65

  • Wavatar Cyw00d zegt:

   Ja daar ben ik zeker van, we hebben namelijk al een keer gespeeld daar, en door het aantal kregen we korting.

 3. Wavatar Ayame zegt:

  Klinkt tof! Helaas ga ik eind september al airsoften.. Maar dan hierzo http://www.airsoftadventure.be/
  Veel plezier iig!

 4. Wavatar Adanteh zegt:

  Ah, airsoft. Een paar jaar geleden met wat vrienden keihard lopen huilen dat het niet mocht in Nederland, maar toch nog nooit gedaan. Nadeel is alleen uit freaking Friesland moet komen. Misschien dat ik toevallig in de buurt ben dan, maar anders wordt het hem niet.

 5. Wavatar Friez zegt:

  Er lopen meer Friezen rond op Dayz, de afstand is voor mij ook een issue. Carpoolen zou een optie zijn.

 6. Wavatar Rienspy zegt:

  Waar in Belgie is dit precies? 🙂

  • Wavatar Cyw00d zegt:

   Dat weten we pas als we een schatting van personen hebben, dan doe ik de aanmelding en krijg ik de mogelijke locaties te horen.

 7. Wavatar Kolsters zegt:

  is er ook een minimum leeftijd?

 8. Wavatar Jeffrey zegt:

  Ik vind het een goed idee. Ik ben zeker voor. Ik ken nog twee mensen die wss ook mee gaan!!!

  airsoften is echt super!

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.