GoT2 heli dogfight

Na de server-update van afgelopen week bleken er 5 helikopters gespawned te zijn, dit is een beetje teveel van het goede dus besloten we wat lol te trappen.

Heli 1 werd bestuurd door JoSchaap en zijn sidegunners waren Nibbor en Sluipert
Heli 2 werd bestuurd door Dutchtrouble en zijn sidegunners waren Dustin en Superkamisutra
Heli 3 werd bestuurd door Platvoetenn en zijn sidegunners waren DK Friez en Levi

Green Mountain werd onze speeltuin en ieder startte tegelijk vanuit een andere richting (Lopatino, Guglovo en Chernogorsk) en bij aankomst werden de eerste schoten al vrij vlot gelost. Luchtgevecht 1 werd uitgevochten door Heli 2 vs Heli 3 waarbij Dutchtrouble met een valse “hij gaat neer” actie Levi, Friez en Platvoet van zich af wist te schudden.

1,5 rondje om elkaar heen vliegend wisten de gunners van Heli 1 en Heli 3 elkaar eindelijk te vinden en te raken. Nibbor leegde een compleet magazijn op waarbij alle instrumenten van Heli 3 op rood kwamen te staan: HELI IS GOING DOWN! Eject, eject…EJECT! Drie parachutes dwarrelden naar beneden om de heren veilig op aarde te brengen.

Heli 1 bleek toch ook fataal geraakt en verloor enkele seconden na de encounter hoogte en de lucht werd gevuld met 6 parachutes.

Enkel morele winnaars Dutchtrouble, Dustin en Kami hingen nog met hun chopper in de lucht echter het feest was nog niet voorbij. De grondtroepen leegden diverse magazijnen op de overvliegende heli welke op zijn beurt weer zijn best deed om terug te schieten. Wie het fatale schot uiteindelijk op zijn naam heeft staan is tot op heden nog onduidelijk, maar ook heli 2 stortte ter aarde. Dutch en Dustin konden niet op tijd ejecten en enkel Kami kon zichzelf met een parachute in veiligheid brengen.

Ondertussen hadden Platvoet, Friez en Levi het voorzien op JoSchaap, Nibbor en Sluiptert waarbij de combinatie van een L85 (Friez) als spotter en 2 snipers (Levi en Platvoet) Sluipert fataal werd. Nibbor kon getrakteerd om een kogelregen alsnog wegkomen. JoSchaap bood een vredespijp aan en Kami was ondertussen zelf al ertussen uit gesneaked.

Het filmpje vanuit het oogpunt van JoSchaap kunnen jullie hier checken: Heli dogfight

Aankomende zondag om 21.00 uur staat de volgende hunt op het programma: DK Friez gaat op een motor een run maken naar Nort West Airfield. Meer informatie volgt later vandaag!

Geplaatst in Uncategorized
1 Reactie op “GoT2 heli dogfight
  1. Wavatar JoSchaap zegt:

    leuk verslag! 🙂

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.