GoT 2 have some new challenges!

GoT2games

Zombies jagen of spelers hunten, de meesten van ons zijn wel toe aan een nieuwe uitdaging. We hebben 4 GoT2Dayz-varianten bedacht en willen om jullie mening vragen! Welke game zou je joinen?

Naast een omschrijving van de games hebben we al wat vragen en antwoorden bij elke game-variant neer gezet…maar zoals het gezegde klinkt: 1 gek kan meer vragen dan 1000 geleerden kunnen beantwoorden, zijn meer vragen uiteraard mogelijk 🙂

GoT2run-fromthem

Een speler op een motor probeert van de kust naar ATC tower op North West Airfield te komen. Een ambush levert je een motor en wapens op. Welke route rijd hij, liggen er geen andere bandits in de buurt en pak jij hem als eerste?

Wie mogen meedoen? Iedereen

Is de route van te voren vast gesteld? Yup, alleen de admins krijgen deze van te voren te weten. Als de runner dood is, krijgt iedereen hem te weten.
Maar een route, betekent dit dat de runner zich alleen over wegen verplaatst? Klopt, de runner mag wel iets afwijken om obstakels te omzeilen maar zal zich voornamelijk over de wegen verplaatsen.

Mogen anderen ook op mij schieten? Jazeker, kies je ambush zorgvuldig uit want andere spelers hoeven niet alleen op de runner te jagen.

Waar moet ik de ambush opzetten? In een stad, op de weg of ga in de ATC tower liggen, alles is toegestaan. Gebruik hiervoor tanktraps, vehicles of barbed wire…

Hoe moet ik weten welke route de runner neemt? Dat gaan we je uiteraard niet vertellen, neem een gok of waag het risico in de buurt van NWA…

Wat win ik ermee? Een motor met spareparts (tip: richt op de runner en niet op de motor ;)) en de runner heeft 2 wapens bij zich.

Risicofactor: 3

GoT2own-atown

Burgemeester van Stary Sobor? Verdedig samen met je squad een stad en je mag jezelf eigenaar noemen…tot iemand anders de macht wil grijpen.

Wie mogen meedoen? Squads only

Hoe groot mogen de squads zijn? Minimaal 3 en maximaal 5 (op dit moment)

Hoe doe ik mee? Meld je aan via de sidechat en kroon je daar tot (tijdelijke) burgemeester.

Wat win ik ermee? De gear van de andere squad + een eervolle vermelding (en eeuwige roem) op de GoT2dayz.nl website.

Hoe zit het met andere spelers tijdens een squad gevecht? Voor overige spelers geld een toegangsverbod in een straal van 2 km rondom de stad. Spelers die dit overtreden worden tijdelijk gebanned, gedurende de squadfight.

Risicofactor? Uiteraard erg hoog, je kunt alleen je stad succesvol verdedigen door iedereen uit te schakelen (of lafaards zetten het op een rennen), of je als nieuwe burgemeester uit te roepen door de huidige machthebbers uit te roeien.

Risicofactor: 5

GoT2find-thatman

Ergens in een grote stad houdt iemand zich schuil, vind hem en de eerste drie die dit doen zullen beloond worden.

Wie mogen meedoen? Iedereen

Waar starten we? In vooraf aangegeven locatie(s)

Hoe mogen we ons verplaatsen? De voertuigen laten we staan! Allemaal tegelijk…rennen 😉

Hoe veilig is deze marathon? Safezone regels maar ietsjes scherper dan normaal: bij een kill krijg je een 2 weken ban en bij iemand in de benen schieten een week ban. Laten we het wel leuk en eerlijk houden.

Zombies? Die zullen er veel zijn, afschieten betekend nog meer zombies dus probeer ze te vermijden…run zombie run.

En wie er als eerst komt? Die mag als eerste wat uitzoeken, de 2e mag als 2e wat uitzoeken en uiteraard de derde persoon als 3e…nummer 4 die aankomt, die is te laat.

Risicofactor: 2

GoT2hunt-them

Twee bandits krijgen 2 uren de tijd om uit de handen te blijven van iedereen die jacht op hen maakt.

Wie mogen meedoen? Iedereen

Waar starten we? Op vooraf aangegeven locaties

Hoe mogen we ons verplaatsen? Op alle mogelijke manieren behalve per helikopter. We raden bij deelname wel ten strengste aan om een (snel) voertuig tot je beschikking te hebben.

Hoe mogen de bandits zich verplaatsen? Met een vehicle en enkel via wegen.

Chernarus is verdomde groot, ze kunnen overal zijn…help?! Ja daar hebben wij ook over na gedacht: met een interval wordt de locatie van de bandits doorgegeven dus veilig zijn ze nooit.

Wanneer eindigt de game? Wanneer beide bandits gedood zijn…of de 2 uren zijn verstreken.

Risicofactor: 2

Geplaatst in Uncategorized
6 reacties op “GoT 2 have some new challenges!
 1. Wavatar Michel zegt:

  Alles ziet er awesome uit!

 2. Wavatar Roger zegt:

  Doen doen doen doen super vet!!!!

 3. Wavatar falkniven zegt:

  GAAF!!!

  Alleen bij Got2own-atown vind ik dat iedere speler ‘roet’ in het eten mag gooien en zich mag bemoeien. Mooie van Dayz is juist het onverwachte en realistische….

  • Wavatar Friez zegt:

   In eerste instantie gaat Got2own-atown enkel squad-based worden. Als de stad is ingenomen mogen andere spelers direct daarna zich op de stad storten als ze willen 🙂

   • Wavatar falkniven zegt:

    hehe dat is cool,…..van afstand het gevecht monitoren en als ze denken dat ze de stad in handen hebben, dan beginnen net een guerrilla oorlog…….

    Maar dan moet er wel een bepaald moment zijn waarop het mag dat goed is aangegeven, want ik heb geen zin in een ban als ik per ongeluk in zo’n strijd kom….

    Mag je dan als individuele speler helemaal niet bemoeien met die strijd? Ook niet hier en daar wat strijders van beide partijen snipen?…;-{

 4. Wavatar Adanteh zegt:

  Hunt them klinkt tof. De rest weet ik het allemaal niet zo mee. Overigens ben ik ook gewoon voor wat kleine kampjes in de Utes map. Nu is het puur en alleen het vliegveld, wat op zich wel grappig is, maar het leent zich niet echt voor squad based play omdat je toch áltijd gebackraped word. Pleur er desnoods wat loot in en klaar is kees.

  Daarnaast lijkt SQDM in een klein gebied van Chernarus me ook wel leuk. Iedereen begint met een pistol. Zet wat tentjes neer met basic loot, een paar deer huts en klaar is kees.

Hosted by TransIP
GoT2DayZ on FB
Dezmonde Social Widget
Polls
Sorry, there are no polls available at the moment.